Procés selecció de director de la Banda 

Benvolguts/des, L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès inicia un procés de selecció per a la direcció de la seva Banda, una formació que celebra el seu 20è aniversari en plena forma aquest 2019. La nova direcció que sorgeixi d'aquest procés de selecció prendrà el relleu a l'actual director a finals de la temporada 2019-20. L'objectiu de l'entitat és treballar el relleu de forma pausada i anunciar la nova direcció durant el mes d'abril de 2020.

Les candidatures s'han d'enviar a aquesta adreça electrònica: agrupaciomusicalcerdanyola@gmail.com

 

La Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès es va fundar l’any 1999 amb la voluntat d’omplir un espai a la ciutat i de gaudir, compartir i difondre la música simfònica a través de tots els estils. És una formació on conviuen entre 50 i 60 joves intèrprets amateurs, estudiants i professionals acostumats als grans reptes i que veuen en la Banda no només un lloc on fer música, sinó també un espai on relacionar-se i formar-se com a músics.

 

El concurs s'ha obert el dia 1 d'octubre de 2019 i es farà un reenviament del correu electrònic el proper dia 1 de novembre de 2019 com a recordatori. El termini per a la recepció de CVs ha estat prorrogat fins el proper 15 de gener de 2020.

>>>> BASES del procés de selecció <<<<

Gerard-1.jpg

Gerard Pastor

Director de la Banda

Manel Cubeles

Manel Cubeles

Director de la Coral

 © 2020 AMCV