PROPERES ACTUACIONS

L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès presenta:

'La Coda'

La película d'un concert de Cap d'Any diferent per acomiadar (per fi) l'any 2020. Una producció solidària enregistrada al Castell de Sant Marçal.

Aquest any més que mai, l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) vol apropar el seu tradicional concert de Cap d'Any al màxim nombre de veïns i veïnes de la ciutat. L'entitat fa mesos que treballa perquè Cerdanyola pugui acomiadar un any tan difícil amb música. És per això que l'entitat ha ideat una fórmula perquè els valsos i les polques del concert de Cap d'Any entrin a totes les llars cerdanyolenques. Es tracta d'un concert gravat que s'ha enregistrat en un dels espais més emblemàtics de la ciutat amb un desplegament audiovisual de primer nivell. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola i del Marquesat, els músics de la Banda simfònica de l'AMCV van poder gravar 35 minuts de repertori nadalenc a l'interior del Castell de Sant Marçal. 

La producció 'La Coda' es projectarà el 27 de desembre a l'Ateneu de Cerdanyola. En un any tant extraordinari com aquest, l'AMCV també vol posar el seu granet de sorra i tota la recaptació d'aquesta producció, tant de la taquilla de l'Ateneu Municipal com de la venda online del Concert, anirà destinada a 'La Marató de TV3' per a la investigació de la covid-19. Aquesta Marató toca a tothom!

- - - - - ENTRADES PEL CONCERT ONLINE JA A LA VENDA! - - - - -

TRÀILER

 © 2020 AMCV