PROPERES ACTUACIONS

L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès presenta: 

EL PRIMER CONCERT

La Coral es retroba amb la ciutat un any després

 

Aquest serà el primer concert de la Coral de l’AMCV després d’un any i quatre mesos. La Coral de l'AMCV es retrobarà amb la ciutat un any després per a tornar a cantar plegats i davant del públic, esdeveniment que és motiu de joia entre els cantaires. La formació espera amb delit aquest moment, tot una lliçó del poder i l’energia transformadora que té l’associacionisme musical i la cultura popular a casa nostra, especialment en un any com aquest. A poc a poc, la seva música veu la llum i les veus sonen amb més força i ànims.
El repertori triat va com a anell al dit a la formació i la farà brillar en el seu concert postpandèmic: es tracta d’un recorregut per l’evolució de la polifonia vocal, des dels seus inicis i l’edat mitjana, fins a la música contemporània actual.
La veu sempre ha estat un mitjà de comunicació i expressió molt important, i les diferents societats han fet seu aquest mitjà per ajudar a superar diferents moments difícils de la vida. Encara amb més força quan el cant esdevé polifònic, que implica que és necessari un grup de persones.


Amb ànims de retre homenatge a la veu en el seu estadi més pur, la Coral de l’AMCV interpretarà música religiosa i profana de compositors  de tots els temps com Josquin Des Près, Tomàs Luis de Victoria, Mateu Fletxa el vell, Joan Cererols, J.S. Bach, W.A. Mozart, F. Liszt, Camille Saint Säens, Ola Gjeilo, entre d’altres.

 

¡ENTRADA SOLIDÀRIA, PORTEU ALIMENTS O PRODUCTES D'HIGIENE PERSONAL PER A CÀRITES!

 © 2020 AMCV