PROPERES ACTUACIONS

L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès presenta: 

'Un Castell de musicals'

La coral i la banda de l'AMCV tornen al Castell de Sant Marçal!

Quinze mesos després que la pandèmia obligués a guardar en un calaix el repertori que havia de sonar al concert del Castell per posar fi a la temporada 2019-20, l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) reprèn el mític cicle de concerts al Castell de Sant Marçal el proper divendres 2 de juliol (21 hores) amb l’espectacle ‘Un Castell de musicals’.

El plat fort de l’espectacle és una selecció de temes de ‘West Side Story’ en format simfònic –banda i cor–, el musical de culte de Leonard Bernstein, que va morir ara fa trenta anys. Sí, amb les cèlebres 'America' i ‘Mambo’ incloses.

A la segona part, pujaran dos solistes a dalt de l’escenari i sonaran melodies que coneixeran totes les generacions, des de temes de musicals més clàssics fins a d’altres que han fet vibrar darrerament els més joves.

Així, fent salts entre el segle XX i els últims èxits de l’univers dels musicals, l’AMCV vol regalar amb l’espectacle ‘Un Castell de musical’ una nit on la música flueixi com mai pels jardins del Castell de Sant Marçal –espetegui i reconquesti l’espai que la pandèmia li ha robat– a cop de musical, un dels gènere més populars dels escenaris que tant van fer excel·lir els creadors de les peces que s’interpretaran. L’entitat fa temps que va al darrere del gènere del musical i enguany considera que és del tot idoni perquè el públic de totes les edats s'esvaeixi durant una estona, deixi fluir la imaginació i es teletransporti amb música en directe a alguns dels escenaris més representatius del gènere.

Les entrades s'hauran d'adquirir de forma telemàtica, en l'enllaç d'aquí a sota.

--- ENTRADES EXHAURIDES! ---

SI VOLIES ENTRADES I TE N'HAS QUEDAT SENSE,

POTS RESPONDRE AQUEST FORMULARI!

AF CARTELL CASTELL_page-0001.jpg